News
News

Esittelyssä ENCE Prospects 2024

Ensi vuoden ENCE Prospects -valmennusryhmän pelaajat ovat valittu.

Suomen seuraavan sukupolven lupauksien kehittämiseen tarkoitetun valmennusryhmän, ENCE Prospectsin, ensimmäinen vuosi on saatu päätökseensä. Vuosi huipentui Prospects-tryouteilla, joissa mukaan kutsutut pelaajat pääsivät näyttämään taitojaan eri osa-alueilla ja kilpailemaan paikastaan valmennusryhmässä. Nyt valinnat ovat tehty ja meillä on ilo ja kunnia julkaista ENCE Prospects -pelaajat vuodelle 2024.

ENCE Prospects 2024:

Atte "Pasisaurus" Salmenautio, 18v
Eino "3ikk4" Suurkuukka, 16v
Elias "Eestu" Manninen, 19v
Henri "FyyZioN" Viljola, 19v
Jaakko "lammu" Lilja, 21v
Leevi "zeal" Vallin, 18v
Miikka "foqu" Juusola, 19v
Alexis "meLty" Åhl, 18v
Jere "JekKU" Sormunen, 16v
Lucas "Keksimage" Kuntsi, 19v
Matti "Matz" Alatalo, 16v
Samuli "NightZ" Tikkanen, 21v

Haluamme toivottaa jokaisen Prospects-pelaajan tervetulleeksi ryhmään, ja pääsemme tutustumaan heihin tarkemmin tulevan kauden aikana. Osa jäsenistä jatkaa ryhmässä oltuaan mukana jo vuoden 2023 valmennuksessa, ja osa on uusia tulokkaita. Haluamme myös tarjota ryhmälle laajempia harjoittelumahdollisuuksia, joten olemme kasvattaneet Prospects-ryhmän kokoa seitsemästä kahteentoista pelaajaan.

Kuva ENCEn toimistolla järjestetystä Prospects-kesätapahtumasta.

ENCE Akatemian suorituskykyvalmentaja, Artturi "rZee" Hautala, avaa ajatuksiaan menneestä vuodesta sekä seuraavan vuoden pelaajavalinnoista: “ENCE Prospects -valmennusryhmän ensimmäinen vuosi on saatu pakettiin. Vuoden 2023 alussa mukaan tuli seitsemän lupaavaa nuorta, jotka ovat päässeet haastamaan itseään sekä kehittymään useilla eri osa-alueilla, niin pelissä, kuin sen ulkopuolellakin.

Kuluneen vuoden aikana pelaajat ovat kehittyneet valtavasti. On ollut ilo valmentaa motivoituneita nuoria, jotka pystyvät haastamaan itseään ja menemään myös oman mukavuusalueen ulkopuolelle.

Vuoden kohokohta oli ehdottomasti elokuussa järjestetty treenileiri ENCEn toimistolla. Päivä aloitettiin aamulenkillä, jota seurasi luento suorituskyvystä. Tämän jälkeen pelitaktiikat hiottiin huippuunsa George "Whitey" Whiten johtamana ja siirryttiin servulle. Kaiken kaikkiaan todella onnistunut treenileiri.

Vuoden aikana olemme kehittäneet valmennusohjelmaa jatkuvasti paremmaksi, vastaten pelaajien tarpeisiin sekä toiveisiin. Ensi vuodeksi olemme nostaneet myös valmennusryhmän kokoa muutamalla pelaajalla.

Käynnistimme marraskuun aikana tryoutit ensi vuoden valmennusryhmään jossa pelaajat pääsivät näyttämään taitojaan ja valmiuksiaan eri osa-alueilla. Mukana oli yli parikymmentä nuorta, kaikki 2023 Prospectit mukaan lukien. Tryoutit sujuivat hyvin ja oli ilo nähdä, miten lahjakkaita pelaajia Suomesta löytyy.

Valintoja tehdessämme tarkastelimme useita eri osa-alueita luodaksemme meidän valmennusohjelmaan sopivan ryhmän. Otimme huomioon pelitaitojen lisäksi mm. soveltuvuuden, sillä halusimme varmistaa, että pystymme tarjoamaan pelaajille heidän tarpeisiinsa sopivaa valmennusta.

Haluan suuresti kiittää kaikkia tryoutteihin osallistuneita pelaajia. Pitäkää lippu korkealla ja jatkakaa kovaa työtä kohti unelmianne!

Täten haluamme myös kiittää Atte "AhMa" Myllymäkeä sekä Eemil "eXe" Malmbergiä, jotka siirtyvät kohti uusia haasteita ja mahdollisuuksia. Olitte molemmat tärkeä osa ensimmäistä Prospects-vuotta teillä on kirkas tulevaisuus edessänne. Toivotamme onnea ja menestystä ja tulemme varmasti tapaamaan vielä servulla!

Lisää mielenkiintoisia uutisia luvassa lähikuukausina liittyen Prospecteihin, pysykäähän kuulolla!”

NewsCS Academy
Academy & Prospects applications open
22.04.2024

Will you become the next ENCE CS2 superstar? / Oletko sinä ENCEn seuraava CS2-superlupaus?

NewsCS Academy
podi to join Sprout on a loan contract
16.03.2024

We have agreed to loan our Academy AWPer, Paavo "podi" Heiskanen, to Sprout until the end of 2024.

NewsCS Academy
ENCE Prospects pelaajaesittely: Alexis "meLty" Åhl
07.03.2024

Tämän kuun esittelyssä vuorossa vantaalainen, kaksoistutkintoa suorittava meLty.